11 Aralık 2012 Salı Tokat Sağlık Yüksekokulunda Mesleğe İlk Adım Töreni Yapıldı

Üniversitemiz Tokat Sağlık Yüksekokulu’nda Ebelik ve Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf öğrencileri için “Mesleğe İlk Adım” töreni düzenlendi. Taşlıçiftlik Yerleşkesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit Eğri, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Birsen Özyurt, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Özyurt, öğretim görevlileri, aileler ve öğrenciler katıldı. Üniversitemiz Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Mehriban Gamberova ve öğrencileri tarafından müzik dinletisi yapıldı. Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Birsen Özyurt, Hemşirelik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Medine Koç, Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özgür Alparslan ve Ebelik ve Hemşirelik bölümlerini ilk sırada tercih eden öğrencilerimiz Şule Tatlıdil ve Merve İlhan birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Funda Demirtürk’ün hazırladığı tiyatro gösterisi yapıldı. Gösterinin sonrasında Üniversitemiz Ebelik ve Hemşirelik Bölümünü tercih eden ve kazanan öğrencilerimize rozetleri takdim edildi.