20 Mayıs 2015 Çarşamba “Hemşireler Değişim İçin Bir Güç” Konferansı Yapıldı

Hemşirelik Haftası dolayısıyla Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu tarafından “Hemşireler Değişim İçin Bir Güç” konulu konferans düzenlendi. Taşlıçiftlik Yerleşkesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Kasap, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ziya Kaya, akademisyen ve öğrenciler katıldı. Program, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi ile başladı. Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Medine Koç ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ziya Kaya’nın yaptığı açılış konuşmalarının ardından, Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Öz tarafından “Hemşireler Değişim İçin Bir Güç” konulu konferans verildi. Prof. Dr. Öz, hemşirelerin sağlık hizmetlerinde kalitenin yükseltilmesine ne gibi katkılar sunabileceğini, değişimde üstlenebileceği roller hakkında bilgi verdi. Konferans sonrasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Kasap ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ziya Kaya, Prof. Dr. Fatma Öz’e teşekkür belgesi ve hediye takdim ettiler.