25 Mayıs 2017 Perşembe Robotik ve Kodlama Atölyesi Eğitimleri

Üniversitemiz, Tokat TEKNOPARK ve Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile ilkokul 3. 4. sınıf ve Ortaokul seviyesindeki öğrenciler için "Robotik ve Kodlama" becerileri kazanması ve böylece teknoloji kullanımının bireysel ve toplumsal bir kazanıma dönüştürülmesi hedefiyle Robotik ve Kodlama Atölyesi eğitim ve etkinliklere başlayacaktır. Etkinlikler dahilinde öğrencilerimize mekanik  bileşenleri, sensörleri ve motorları bir araya getirerek robot yapmayı ve bu robotları  çeşitli görevler için kodlayarak programlamayı öğrenecekler ve yaz döneminde toplam 24 saatlik eğitim ve etkinlikleri içerecek olup çalışanların izin dönemleri dikkate alınarak program haftada 4 gün olacaktır. 2 haftalık periyotlarla yapılacak olup eğitimler ve etkinlikler 4 dönem sürecek ve 11 Ağustos 2017 tarihinde son bulacaktır.

Tokat TEKNOPARK Fide Ön Kuluçka Merkezi’nde düzenlenecek eğitim ve etkinliklere başvurular web sayfasından yapılacaktır.

Dönemler

1. Dönem : 12 Haziran - 23 Haziran

2. Dönem : 3 Temmuz - 14 Temmuz
3. Dönem : 17 Temmuz - 28 Temmuz
4. Dönem : 31 Temmuz - 11 Ağustos

Eğitim Yeri        : Fide Ön Kuluçka Merkezi (Tokat Teknopark)
Program ücreti     : 350 TL dir.