8 Haziran 2017 Perşembe Tokat Sevgi Evleri Öğrencileri İle İftar Buluşması

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sevgi Evleri öğrencilerine Üniversitemizde iftar yemeği verildi. Üniversitemiz Sosyal Tesislerde gerçekleşen iftar buluşmasına Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir, Tokat merkez ve ilçelerde bulunan Sevgi Evleri öğrencileri ile öğretmenleri, Rektör yardımcılarımız, dekanlarımız ve daire başkanlarımız katıldı.

İftar yemeği öncesi öğrencilere Üniversitemiz tanıtılarak Teknopark ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi gezdirildi.

İftar sonrası konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir, Üniversitemizde iftar programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’e teşekkürlerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin yaptığı konuşmada, Sevgi Evleri öğrencileri ile iftar programında buluşmaktan çok mutlu olduğunu belirterek öğrencilere teşekkür etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ve Üniversitemizin ortak gayesinin öğrencileri vatana ve millete faydalı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu ifade eden Rektörümüz, “Üniversite olarak liselerdeki arkadaşlarımız başta olmak üzere sizleri üniversitemize davet ederek bu havayı solumanızı istiyoruz. Geleceğe yönelik hazırlanmanızda bugünden zemin hazırlamak istiyoruz. Biz sadece bu buluşmalarda değil her zaman sizlere her türlü imkânları sağlamak için hazırız” dedi. Rektörümüz bu yıl başlayacak olan Robotik Kodlama atölye eğitimi için de sevgi evleri öğrencileri arasından 10 öğrencinin eğitime dâhil edileceğini müjdeleyerek konuşmasını sonlandırdı.

İftar yemeği sonrası öğrencilere hediye takdimi yapılarak toplu fotoğraf çektirildi.