1 BAYRAM MUSTAFA, TOPUZ SEMRA, KARABIYIKLI ÇİÇEK ŞENİZ, ELMASTAŞ MAHFUZ, KAYA CEMAL, ERENLER RAMAZAN, ONARAN ABDURRAHMAN, (2022). "Isolation Of Oleuropein From Olive Leaf By Effective Method And İnvestigation Of İts Antimicrobial Properties", Indian Journal Of Traditional Knowledge, 21(1), 215-223. (Yayın No: 7698425) [SCI-Expanded]
2 KAYAOĞLU MUSTAFA, BAYRAM MUSTAFA, TOPUZ SEMRA, (2022). "Effect Of Oak Chips Addition On The Phenolic Composition Of Grape Vinegar İn Fermentation Process", Journal Of Food Measurement And Characterization, , Doi: 10.1007/s11694-022-01410-5 (Yayın No: 7698413) [SCI-Expanded]
3 GÜZEL EMİNE KÜBRA, KAYA CEMAL, ESİN YÜCEL ESRA, BAYRAM MUSTAFA, (2021). "Determination Of Some Properties Of Jam And Marmalade Produced From Different Blueberry Varieties (Vaccinum Sp.)", Turkish Journal Of Agriculture - Food Science And Technology (Turjaf), 9(5), 937-945., Doi: 10.24925/turjaf.v9i5.937-945.4341 (Yayın No: 7429855)
4 TOPUZ SEMRA, BAYRAM MUSTAFA, (2021). "Oleuropein Extraction From Leaves Of Three Olive Varieties (Olea Europaea L.): Antioxidant And Antimicrobial Properties Of Purified Oleuropein And Oleuropein Extracts", Journal Of Food Processıng And Preservatıon, 1-12. (Yayın No: 7190018) [SCI-Expanded]
5 ONARAN ABDURRAHMAN, BAYAR YUSUF, KARAKURT TUNCAY, TOKATLI KADER, BAYRAM MUSTAFA, YANAR YUSUF, (2021). "Antifungal Activity Of Chitosan Against Soil-Borne Plant Pathogens İn Cucumber And A Molecular Docking Study", Journal Of Taıbah Unıversıty For Scıence, 15(1), 852-860. (Yayın No: 7430068) [SCI-Expanded]
6 BAYRAM MUSTAFA, TOPUZ SEMRA, KAYA CEMAL, ANLI RAHMİ ERTAN, (2021). "Effect Of Oak Chips Application On Phenolic Compounds Of Wine Vinegars At Different Maturation Times", Turkish Journal Of Agriculture- Food Science And Technology, 9(6), 1053-1061. (Yayın No: 7190087)
7 BAYRAM MUSTAFA, TOPUZ SEMRA, KAYA CEMAL, (2020). "Zeytin Yaprağı Ekstraktı Ve Oleuropeinin Antioksidan, Antimikrobiyal Aktivitesi, Gıdalarda Kullanım Olanakları", Turkish Journal Of Agriculture - Food Science And Technology, 8(2), 337-347. (Yayın No: 6895347)
8 SARICIKLI BENLİKURT ARZU, KAYA CEMAL, ESİN YÜCEL ESRA, BAYRAM MUSTAFA, TOPUZ SEMRA, (2020). "Ticari Olarak Üretilen Sade Tahin Helvalarının Bazı Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 9(3), 90-98. (Yayın No: 6895308)
9 GÖZÜTOK ÖMER SERDAR, BAYRAM MUSTAFA, TOPUZ SEMRA, KAYA CEMAL, (2020). "Farklı Bölgelerde Yetiştirilen Öküzgözü Üzüm Çeşidinden Üretilen Şarapların Karakterizasyonu", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 9(2), 140-152. (Yayın No: 6895229)
10 BULUT HALİS, KAYA CEMAL, ESİN YÜCEL ESRA, BAYRAM MUSTAFA, TOPUZ SEMRA, (2020). "Farklı Isıtma Sürelerinin Kuşburnu Pulpu Ve Konsantresinin Özelliklerine Etkisi", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırmalar Dergisi, 9(3), 45-59. (Yayın No: 6895274)
11 ONARAN ABDURRAHMAN,TOKATLI KADER,DEMİRDÖVEN ASLIHAN,BAYRAM MUSTAFA,YANAR YUSUF, (2019). "Biological Activity Of Four Types Of Chitosan Against Some Plant Pathogenic Fungi", Fresenius Environmental Bulletin, 28(4), 2787-2794. (Yayın No: 5701954) [SCI-Expanded]
12 UZUN TUBA,BAHAR ELMAN,CANGİ RÜSTEM,BAYRAM MUSTAFA, (2019). "Effects On Chemical Composition And Phenolic Compounds Of Must And Wines Produced With Remove Approximately 45 Of Leaves Of Narince Grapes Grown İn Three Territories", International Refereed Indexed Journal On Mathematic, Engineering And Natural Sciences (Ejons), 3(10), 91-106. (Yayın No: 5702252)
13 UZUN TUBA,CANGİ RÜSTEM,BAYRAM MUSTAFA, (2019). "Effects Of Cluster Thinning Treatments On Chemical Composition And Phenolic Compounds Of Grape Juice And Wines Of Narince (Vitis Vinifera) Grape Cultivar", Fresenius Enviromental Bulletin, 28(12(A)), 9669-9678. (Yayın No: 5701895) [SCI-Expanded]
14 KAYA CEMAL,TOPUZ SEMRA,BAYRAM MUSTAFA,KOLA OSMAN, (2019). "Alıç Marmelatı Üretiminde Farklı Tatlandırıcı Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 8(3), 180-192. (Yayın No: 5702100)
15 BAYRAM MUSTAFA,KAYA CEMAL,ESİN YÜCEL ESRA,ER BÜŞRA,GÜLMEZ ESRA,TERZİOĞLU ELİF, (2018). "Pirinç Sirkesi Ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri", Akademik Gıda, 16(3), 293-300., Doi: 10.24323/akademik-gida.475357 (Yayın No: 4420983)
16 BAYRAM MUSTAFA,KAYA CEMAL, (2018). "Effects Of Different Tea Concentrations And Extraction Durations On Caffeine And Phenolics Of Tea Liqueurs", Journal Of Food Measurement And Characterization, 12(1), 285-291., Doi: 10.1007/s11694-017-9639-6 (Yayın No: 4206175) [SCI-Expanded]
17 KAYA CEMAL,GÜLDANE MEHMET,TOPUZ SEMRA,BAYRAM MUSTAFA, (2018). "Nar Suyu İlavesiyle Üretilen Lokumların Bazı Özelliklerininbelirlenmesi", Türk Tarım - Gıda Bilim Ve Teknoloji Dergisi, 6(12), 1814-1819., Doi: https://doi.org/10.24925/turjaf.v6i12.1814-1819.2176 (Yayın No: 4540307)
18 AKALIN ARDA CAN,BAYRAM MUSTAFA,ANLI RAHMİ ERTAN, (2018). "Antioxidant Phenolic Compounds Of Pomegranate Wines Produced By Different Maceration Methods", Journal Of The Institute Of Brewing, 124(1), 38-44., Doi: 10.1002/jib.468 (Yayın No: 4206173)
19 BAYRAM MUSTAFA,KAYALAR MİYASE, (2018). "White Wines From Narince Grapes: Impact Of Two Different Grape Provenances On Phenolic And Volatile Composition", Oeno One, 52(2), 81-92., Doi: 10.20870/oeno-one.2018.52.2.2114 (Yayın No: 4344064) [SCI-Expanded]
20 ONARAN ABDURRAHMAN,BAYRAM MUSTAFA, (2018). "Determination Of Antifungal Activity And Phenolic Compounds Of Endemic Muscari Aucheri (Boiss.) Baker Extract", Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Journal Of Agricultural Faculty Of Gaziosmanpasa University), 35(1), 60-67., Doi: 10.13002/jafag4323 (Yayın No: 4376108)
21 BEKAR TUBA,BAYRAM MUSTAFA,CANGİ RÜSTEM,GENÇ NUSRET,ELMASTAŞ MAHFUZ, (2017). "Effects Of Leaf Removals On Must And Wine Chemical Composition And Phenolic Compounds Of Narince ( Vitis Vinifera ) Grape Cultivar", Scientia Horticulturae, 225343-349., Doi: 10.1016/j.scienta.2017.07.021 (Yayın No: 3897792) [SCI-Expanded]
22 GÜLDANE MEHMET,BAYRAM MUSTAFA,TOPUZ SEMRA,KAYA CEMAL,GÖK HATİCE BURCU,BÜLBÜL MURAT,KOÇ MERVE, (2017). "Beyaz, Siyah Ve Yeşil Çay Kullanılarak Üretilen Kombuchaların Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi (Bu Yayının Bir Kısmı”1St International Mediterranean Scıence And Engineerıng Congress Adlı Kongrede Sözlü Olarak Sunulmuştur)", Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 34(1), 46-56., Doi: 10.13002/jafag1101 (Yayın No: 3494828)
23 GEBOLOĞLU NAİF,DOKSÖZ SEVTAP,DURNA PERİHAN,BAYRAM MUSTAFA, (2017). "Patlıcanda Şeker, Bal Ve Büyüme Düzenleyicilerin Anter Kültüründe Embriyoid Oluşumuna Etkisi", Akademik Ziraat Dergisi, 6(-), 275-280. (Yayın No: 4353019)
24 AKALIN ARDA,BAYRAM MUSTAFA,ANLI RAHMİ ERTAN, (2017). "Determination Of Some Individual Phenolic Compounds And Antioxidant Capacity Of Mead Produced From Different Types Of Honey (Bu Makalenin Bir Kısmı 11. Gıda Kongresinde Poster Olarak Sunulmuştur)", Journal Of The Institute Of Brewing, 123(1), 167-174., Doi: 10.1002/jib.396 (Yayın No: 3556026)
25 BAYRAM MUSTAFA,ANLI RAHMİ ERTAN,ÖZTÜRK BURCU, (2017). "The Effect Of Cold Maceration On The Phenolic Composition Of Red Wines (40Th World Congress Of Vine And Wine Adlı Kongrede Sözlü Olarak Sunulmuştur)", Bio Web Of Conferences, 9(-), 1-4., Doi: 10.1051/bioconf/20170904006 (Yayın No: 4429865)
26 KAYA CEMAL,ESİN YÜCEL ESRA,BAYRAM MUSTAFA,CİHAT MEŞE,AYBAKAN ESMA,GÖKGÖZ GİZEM,SÖZER TUĞÇE TUĞBA, (2016). "Trabzon Hurması Diospyros Kaki L Bazlı Karışık Meyveli Geleneksel Marmelat Üretimi Üzerine Bir Araştırma", Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi (Atatürk Univ., J. Of The Agricultural Faculty), 47(2), 107-112. (Yayın No: 3163846)
27 BAYRAM MUSTAFA,YILDIRIM ZELİHA, (2016). "Beyaz Peynirden Bakteriyosin Üreten Bakterinin (Enterococcus Faecium) İzolasyonu Ve Bakteriyosinin Karakterizayonu (Bu Makalenin Bir Kısmı 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumunda Poster Olarak Sunulmuştur)", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi (Gaziosmanpaşa Journal Of Scientific Research), (13), 103-115. (Yayın No: 2995811)
28 BAYRAM MUSTAFA,KAYALAR MİYASE,KAYA CEMAL,TOPUZ SEMRA, (2016). "Şarapta Fenolik Ve Aroma Bileşikleri Üzerine Teruar’In Etkisi", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi (Gaziosmanpaşa Journal Of Scientific Research), (13), 35-46. (Yayın No: 2995790)
29 BEKAR TUBA,BAYRAM MUSTAFA, (2016). "Ticari Maya İlave Edilerek Ve Edilmeden Narince Üzüm Çeşidinden Üretilen Şarapların Fitokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi (Gaziosmanpaşa Journal Of Scientific Research), (12), 9-24. (Yayın No: 2995743)
30 BAYRAM MUSTAFA,ESİN YÜCEL ESRA,KAYA CEMAL,KILIÇARSLAN CANGÜL,ÖZTÜRK MAŞİDE,ERCEYES ÖZGÜR, (2015). "Bal Şarabının Fiziksel Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Meşe Yongası Uygulamasının Etkisi (Bu Makalenin Bir Kısmı 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım Ve Gıda Kongresinde Poster Olarak Sunulmuştur)", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi (Gaziosmanpaşa Journal Of Scientific Research), (11), 41-53. (Yayın No: 3067967)
31 ANLI RAHMİ ERTAN,VURAL NİLÜFER,BAYRAM MUSTAFA, (2011). "Removal Of Ochratoxin A Ota From Naturally Contaminated Wines During The Vinification Process (Bu Makalenin Bir Kısmı 6Th Symposium In Vino Analytica Scienta İsimli Sempozyumda Poster Olarak Sunulmuştur)", Journal Of The Institute Of Brewing, 117(3), 456-461., Doi: 10.1002/j.2050-0416.2011.tb00493.x (Yayın No: 161638)
32 ANLI RAHMİ ERTAN,BAYRAM MUSTAFA, (2010). "Traditional Aniseed Flavored Spirit Drinks", Food Reviews International, 26(3), 246-269., Doi: 10.1080/87559129.2010.484115 (Yayın No: 161674)
33 ANLI RAHMİ ERTAN,BAYRAM MUSTAFA, (2009). "Biogenic Amines In Wines", Food Reviews International, 25(1), 86-102., Doi: 10.1080/87559120802458552 (Yayın No: 161485)
34 ANLI RAHMİ ERTAN,ÖZHAN DİDEHAN,NİLÜFER VURAL,BAYRAM MUSTAFA, (2009). "Determination Of Chloroanisoles And Chlorophenols In Cork And Wine By Using Hs-Spme And Gc-Ecd Detection", Journal Of The Institute Of Brewing, 115(1), 71-77., Doi: https://doi.org/10.1002/j.2050-0416.2009.tb00346.x (Yayın No: 161580)
35 ANLI RAHMİ ERTAN,BAYRAM MUSTAFA, (2009). "Ochratoxin A In Wines", Food Reviews International, 25(3), 214-232., Doi: 10.1080/87559120902956182 (Yayın No: 161541)
36 YILDIRIM METİN,GÜLEÇ FEYZA,BAYRAM MUSTAFA,YILDIRIM ZELİHA, (2006). "Properties Of Kashar Cheese Coated With Casein As A Carrier Of Natamycin (Bu Makalenin Bir Kısmı International Dairy Symposium. Recent Devolopments In Dairy Science And Technology Adlı Sempozyumda Sözlü Olarak Sunulmuştur)", Italian Journal Of Food Science, 18(2), 127-138. (Yayın No: 161461) [SCI-Expanded]