1 İŞLEROĞLU HİLAL, TÜRKER İZZET, (2022). "Ultrasonic-Assisted Extraction And Thermal Stability Of Phytochemicals From Fenugreek Leaves", Journal Of Applied Research On Medicinal And Aromatic Plants, 30, Doi: 10.1016/j.jarmap.2022.100390 (Yayın No: 7681879) [SCI-Expanded]
2 KOÇ BANU, İŞLEROĞLU HİLAL, TÜRKER İZZET, (2022). "Sorption Behavior And Storage Stability Of Microencapsulated Transglutaminase By Ultrasonic Spray–Freeze–Drying", Drying Technology, 40(2), 337-351., Doi: 10.1080/07373937.2020.1793771 (Yayın No: 6428062) [SCI-Expanded]
3 DAŞTAN SEDANUR, TÜRKER İZZET, İŞLEROĞLU HİLAL, (2022). "Enhanced Recovery Of Bioactive Compounds From Trigonella-Foenum Graecum Seeds By Ultrasonic-Assisted Extraction", Journal Of Food Measurement And Characterization, , Doi: 10.1007/s11694-021-01240-x (Yayın No: 7462452) [SCI-Expanded]
4 TÜRKER İZZET, İŞLEROĞLU HİLAL, (2021). "Optimization Of Extraction Conditions Of Bioactive Compounds By Ultrasonic-Assisted Extraction From Artichoke Wastes", Acta Chimica Slovenica, 68(3), 658-666., Doi: 10.17344/acsi.2021.6679 (Yayın No: 7271372) [SCI-Expanded]
5 TÜRKER İZZET, İŞLEROĞLU HİLAL, (2021). "Modeling Of Adsorption İsotherm Of Freeze-Dried Mahaleb Powder Using Artificial Neural Network And Calculation Of Thermodynamic Sorption Properties", Journal Of Food Process Engineering, 44(8), 1-10., Doi: 10.1111/jfpe.13752 (Yayın No: 7271383) [SCI-Expanded]
6 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET, (2020). "Evaluation Of Process Conditions For Ultrasonic Spray-Freeze Drying Of Transglutaminase", Food Technology And Bıotechnology, 58(1), , Doi: 10.17113/ftb.58.01.20.6544 (Yayın No: 6126616) [SCI-Expanded]
7 TÜRKER İZZET,İŞLEROĞLU HİLAL, (2020). "Gıda Mühendisliği Ve Gastronomi Bilimi: Ortak Yaklaşımlar Ve Ortak Gelişim", Journal Of Tourism And Gastronomy Studies, 8(2), 1552-1577. (Yayın No: 6348545)
8 TÜRKER İZZET,GÜNEYPARLAK MUSTAFA,YILMAZ YUSUF,İŞLEROĞLU HİLAL, (2020). "Extraction Of Antioxidant Components By Microwave Assisted Homogenization From Artichoke Leaves", Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, (Yayın No: 6814449)
9 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET, (2019). "Particle Morphology Of Spray-Freeze Dried Microencapsulation Agents", International Journal Of Scientific And Technological Research, 5(2), 199-206., Doi: 10.7176/JSTR/5-2-24 (Yayın No: 5688366)
10 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,KOÇ BANU,TOKATLI MEHMET, (2019). "Optimization Of Microencapsulation Conditions Of Transglutaminase By Freeze Drying", Journal Of Food Science And Technology, 56(11), 4925-4937., Doi: 10.1007/s13197-019-03962-9 (Yayın No: 5688179) [SCI-Expanded]
11 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,KOÇ BANU,TOKATLI MEHMET, (2019). "Microencapsulation Of Microbial Transglutaminase By Ultrasonic Spray-Freeze Drying", Food And Bioprocess Technology, 12(12), 2004-2017., Doi: 10.1007/s11947-019-02353-4 (Yayın No: 5688164) [SCI-Expanded]
12 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET, (2019). "Thermal İnactivation Kinetics Of Microencapsulated Microbial Transglutaminase By Ultrasonic Spray-Freeze Drying", Lwt, 101653-662., Doi: 10.1016/j.lwt.2018.11.091 (Yayın No: 5381981) [SCI-Expanded]
13 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,TOKATLI MEHMET,KOÇ BANU, (2018). "Ultrasonic Spray-Freeze Drying Of Partially Purified Microbial Transglutaminase", Food And Bioproducts Processing, 111153-164., Doi: 10.1016/j.fbp.2018.08.003 (Yayın No: 5382018) [SCI-Expanded]
14 TÜRKER İZZET,DOMURCUK GÖKHAN,TOKATLI MEHMET,İŞLEROĞLU HİLAL,KOÇ BANU, (2016). "Enhancement Of Microbial Transglutaminase Productionfrom Streptomyces Sp.", Ukranian Food Journal, 5(2), 306-313. (Yayın No: 5382306)
1 TÜRKER İZZET, DAŞTAN SEDANUR, İŞLEROĞLU HİLAL, (2022). "Alkali Extraction Of Dietary Fiber From Trigonella-Foenum Graecum L. Seeds (Dietary Fiber Of Fenugreek Seeds)", Turkish Journal Of Agriculture - Food Science And Technology, 10, Doi: 10.24925/turjaf.v10i4.621-628.4696 (Yayın No: 7681874)
2 DAŞTAN SEDANUR, TÜRKER İZZET, İŞLEROĞLU HİLAL, (2021). "Çemen Otu Tohumundan Fenolik Bileşenlerin Ekstraksiyonu İçin Optimizasyon Çalışması", Gıda / The Journal Of Food, 46(4), 959-970., Doi: 10.15237/gida.GD21071 (Yayın No: 7271392)
3 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,KOÇ BANU,TOKATLI MEHMET, (2018). "Biyoteknolojik Materyallerin Kurutulması: Püskürtmeli-Dondurarak Kurutma İşlemi", Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, 24(7), 1393-1402., Doi: doi: 10.5505/pajes.2017.40374 (Yayın No: 5382107)
4 TÜRKER İZZET,KOÇ BANU,İŞLEROĞLU HİLAL, (2018). "Püskürtmeli-Dondurarak Kurutma İşleminin Maltodekstrinin Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisi", Gıda, 42(2), 197-210., Doi: doi: 10.153237/gida.GD17101 (Yayın No: 5382074)
5 TÜRKER İZZET,İŞLEROĞLU HİLAL, (2017). "Mahlep Püresinin Kızılötesi Işınım İle Kurutulması İşleminde Antosiyanin, Fenolik Madde Ve Antioksidan Kapasite Değişim Kinetiği", Gıda, 42(4), 422-430., Doi: doi: 10.15237/gida.GD17034 (Yayın No: 5382055)
6 TÜRKER İZZET,İŞLEROĞLU HİLAL, (2017). "Kuşburnu Pulpunun Kızılötesi Işınım İle İnce Tabaka Kurutulması", Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 34(1), 118-128. (Yayın No: 5381973)