GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Kişisel Web Sayfaları

ALİ CİNGÖZž

[ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ]

DR. ÖĞR. ÜYESİ Ali CİNGÖZ

Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü

kişisel bilgiler

E-Posta adresi

ali.cingoz@gop.edu.tr

Ofis Bilgisi

 

Telefon & Faks

Cep Telefonu

İş Telefonu

Faks

 

Yazışma Adresi

 

Web Sayfası

 

Sosyal Ağlar

 

kurum bilgileri

Birim

Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi 

Bölüm

Gıda Mühendisliği Bölümü 

Anabilim Dalı

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 

Eğitim Bilgileri

Öğrenim Durumu

DOKTORA, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (2012- 2018)

Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği (Dr)

YÜKSEK LİSANS, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (2010- 2012)

Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)

LİSANS, Selçuk Üniversitesi (2005- 2009)

Ziraat Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü

TEZLER

DOKTORA, "", Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,

YÜKSEK LİSANS, "Hidrolize Vişne Çekirdeği İçi Protein Konsantrelerinin Bazı Kimyasal Ve Fonksiyonel Özelliklerinin İncelenmesi", Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2012

YABANCI DİLLER

İngilizce

TEMEL ALAN BİLGİSİ

Mühendislik Temel Alanı - Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Mesleki Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR / GÖREVLER

Akademik Görevler

Doktor Öğretim Üyesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi/Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı/ (2020- Devam Ediyor)

Araştırma Görevlisi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi/Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü/Gıda Bilimi Anabilim Dalı/ (2010- 2019)

Araştırma Görevlisi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü/Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı/ (2010- 2010)


İdari Görevler

verdiği dersler

Gıda Teknolojisi Laboratuar I, Lisans, (2021-2022)

Tahıl İşleme Teknolojisi, Lisans, (2021-2022)

Gıda Mühendisliğinde Yapay Zeka Uygulamaları, Yüksek Lisans, (2020-2021)

Gıda Teknolojisi Laboratuar I, Lisans, (2020-2021)

Tahıl İşleme Teknolojisi, Lisans, (2020-2021)

Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans, (2020-2021)

Öğütme Teknolojisi, Yüksek Lisans, (2020-2021)

Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol, Yüksek Lisans, (2020-2021)

İleri Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans, (2020-2021)

Tahıl Kimyası, Yüksek Lisans, (2020-2021)

Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans, (2020-2021)

Tahıl İşleme Teknolojisi, Lisans, (2019-2020)

Gıda Teknolojisi Laboratuar 2, Lisans, (2019-2020)

yönetilen tezler

Editörlük

Yayınlar ve Eserler

MAKALELER

Uluslararası Hakemli Dergilerdeki Makaleler

1   CİNGÖZ ALİ, DEMİRDÖVEN ASLIHAN, (2022). "Production Of Diabetic Pumpkin (Cucurbita Moschata) Marmalade", Turkish Journal Of Agricultural Engineering Research, 3(1), 146-156., Doi: 10.46592/turkager.1077320 (Yayın No: 7716854)

2   CİNGÖZ ALİ, AKPINAR ÖZLEM, SAYASLAN ABDULVAHİT, (2022). "Farklı Kepek Fraksiyonlarının Ekmek Kalitesine Etkisi", Gıda / The Journal Of Food, 47(2), 372-386., Doi: 10.15237/gida.GD22019 (Yayın No: 7656248)

3   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT, (2017). "Farklı Kepek Fraksiyonlarının Fonksiyonel Özellikleri Ve Hamur Reolojik Özelliklerine Etkisi", Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 34(3), 128-138. (Yayın No: 3826872)

4   ÖZBEY AYŞE,KARAGÖZ ŞEYDA,CİNGÖZ ALİ, (2017). "Effect Of Dryıng Process On Pestıcıde Resıdues In Grapes", Gıda / The Journal Of Food, 42(2), 204-209., Doi: 10.15237/gida.GD16098 (Yayın No: 3571423)

5   DAYISOYLU KENAN SİNAN,GEZGİNÇ YEKTA,CİNGÖZ ALİ, (2014). "Fonksiyonel Gıda Mı Fonksiyonel Bileşen Mi Gıdalarda Fonksiyonellik", Gıda, 39(1), 57-62., Doi: 10.5505/gida.03511 (Yayın No: 562874)


Ulusal Hakemli Dergilerdeki Makaleler


Diğer Dergilerdeki Makaleler

Bildiriler

Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında(proceedings) basılan bildiriler :

1   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT (2019). Important carbohydrate fractions and functional properties of breads produced with hydrothermally treated wheat bran. 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019) (Özet Bildiri) (Yayın No:5009979)

2   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT (2019). Production of bread from hydrothermally treated wheat bran and determination of staling rate. 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019) (Özet Bildiri) (Yayın No:5010032)

3   CİNGÖZ ALİ,DEMİR TUĞBA (2017). TIBBİ AROMATİK BİTKİLERİN GIDA SANAYİNDE KULLANIMI. İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) (Özet Bildiri) (Yayın No:3633271)

4   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT (2017). Important Carbohydrate Fractions and Antioxidant Activity of Breads Produced with Different Bran Fractions. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) (Özet Bildiri) (Yayın No:3537992)

5   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT (2017). Rheological Properties of Hydrothermally Treated Wheat Bran. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) (Özet Bildiri) (Yayın No:3538000)

6   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM (2017). Determination of Rheological Properties of Biscuit Grade Flour Blended with Different Flours. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) (Özet Bildiri) (Yayın No:3538005)

7   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT (2017). Effect of Hydrothermally Treated Bran on Bread Quality. International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies (ISMSIT2017) (Özet Bildiri) (Yayın No:3633239)

8   CİNGÖZ ALİ,ÖZTURGUT GÜLAY,APAYDIN EZGİ,DEĞİRMENCİ ELİF,YETİŞİR ÖZGE,AKPINAR ÖZLEM (2017). The Effect of Barley Flour on Quality Criteria of Biscuit in Biscuit Production. International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies (ISMSIT2017) (Özet Bildiri) (Yayın No:3633252)

9   CİNGÖZ ALİ (2017). KONYA İL MERKEZİNDE AİLELERİN BAL ve BAL ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI. İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) (Özet Bildiri) (Yayın No:3633278)

10   CİNGÖZ ALİ,YILDIRIM SERCAN,YAZAR İLKNUR,ÇOBANLI MAHMUT,AKPINAR ÖZLEM (2016). Functional Traditional Noodle Production Using Chickpea Flours. 15th International Cereal and Bread Congress. 2016 (Özet Bildiri) (Yayın No:2856543)

11   CİNGÖZ ALİ,yazar ilknur,yıldırım sercan,çobanlı mahmut,AKPINAR ÖZLEM (2016). Effect of Barley Flour on Quality Criteria of Noodle in Traditional Noodle Production. 15th International Cereal and Bread Congress (Özet Bildiri) (Yayın No:2856540)

12   ESİN YÜCEL ESRA,CİNGÖZ ALİ (2015). Kenger Gum. The 3rd International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” (Özet Bildiri) (Yayın No:2856535)

13   ESİN YÜCEL ESRA,KAYA CEMAL,BAYRAM MUSTAFA,CİNGÖZ ALİ (2015). By different shape and Notable Taste in Palate Iron Dessert Rosette. The 3rd International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” (Özet Bildiri) (Yayın No:2856533)

14   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,KARAGÖZ ŞEYDA,ESİN YÜCEL ESRA (2013). Konya Style Oven Furun Kebab. The 2nd International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” (Özet Bildiri) (Yayın No:563497)

15   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,KARAGÖZ ŞEYDA,ESİN YÜCEL ESRA (2013). Traditional Bread Types Produced In Turkey. The 2nd International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” (Özet Bildiri) (Yayın No:563672)

16   Kaya Cemal, Esin Yasemin, Bayram Mustafa, Cingöz Ali Special Grape Dessert Unique to Tokat Grape Tarhana. The 2nd International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” (Özet Bildiri) (Yayın No:563917)

17   Esin Yasemin, Esin Kübra, Kaya Cemal, Cingöz Ali National Meal Of Turks Wıth Under Protectıon Keskek. The 2nd International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus” (Özet Bildiri) (Yayın No:563794)

18   Yıldırım Zeliha, Özbey Ayşe, Öncül Nilgün, Cingöz Ali Applications of bacteriocins and bacteriocinogenic lactic acid bacteria in the dairy industry. International Food Congress Novel Approaches in Food Industry (Tam Metin Bildiri) (Yayın No:563347)

19   Dayısoylu Kenan Sinan, Cingöz Ali, Karaman Nagehan, Yener Aybike Dondurma Teknolojisinde Maraş Dondurmasının Yeri ve Önemi. 1. Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu (Tam Metin Bildiri) (Yayın No:563176)


Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler :

1   ÖZBEY AYŞE,KARAGÖZ ŞEYDA,CİNGÖZ ALİ (2016). Fırında Kurutma İşleminin Üzümlerdeki Pestisit Kalıntıları Üzerine Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:5545365)

2   CİNGÖZ ALİ,Çalış Ayşenur,Güven Büşra,Güven Elif,Çelik Kardelen,AKPINAR ÖZLEM (2016). At Kestanesinden Nişasta Üretimi ve Özelliklerinin Tespiti. Türkiye 12. Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:5545006)

3   CİNGÖZ ALİ,GÜNDÜZ EBRUNUR,TEKELİ ELİF,YAVUZ SUZAN,AKPINAR ÖZLEM (2015). Farklı Oranlarda İlave Edilen Yağların Ekmeğin Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:2856573)

4   CİNGÖZ ALİ,ÇOBANLI MAHMUT,YAZAR İLKNUR,YILDIRIM SERCAN,AKPINAR ÖZLEM (2015). Geleneksel Erişte Üretiminde Nohut Ununun Eriştenin Kalite Kriterlerine Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:5545354)

5   CİNGÖZ ALİ,KARABIYIKLI ŞENİZ (2015). Riske Dayalı Gıda Güvenliği Uygulamaları. 5. Gıda Güvenliği Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:2856579)

6   ESİN YÜCEL ESRA,KAYA CEMAL,BAYRAM MUSTAFA,CİNGÖZ ALİ (2015). İçecek Sektöründe Yükselen Trend Çözünür Soğuk Buzlu Çay. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:2856575)

7   CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM (2015). Alternatif Gıda Kaynağı Amaranth. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:2856567)

8   CİNGÖZ ALİ,KAYA CEMAL,KUL ERVA,KÖSE MİHRİBAN,ESİN YÜCEL ESRA,BAYRAM MUSTAFA (2015). Quinoa Katkısının Ekmeğin Kalite Kriterlerine Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:2856563)

9   ÇOBANLI MAHMUT,YAZAR İLKNUR,YILDIRIM SERCAN,CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM (2014). Geleneksel Erişte Üretiminde Yulaf Ununun Eriştenin Kalite Kriterlerine Etkisi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (Özet Bildiri) (Yayın No:2856557)

10   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA (2014). Tokat Bez Sucuk Tüketim Anketi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (Özet Bildiri) (Yayın No:2856554)

11   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA (2014). Tokat Kebabı Tüketim Anketi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (Özet Bildiri) (Yayın No:2856552)

12   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA (2014). Tokat İl Merkezinde Ailelerin Geleneksel Ekmeklere Bakışı. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (Özet Bildiri) (Yayın No:2856549)

13   CİNGÖZ ALİ,KARABIYIKLI ŞENİZ,KARAGÖZ ŞEYDA (2013). Avrupa Birliği’xxnde Gıda Güvenliği Yaklaşımı ve Uygulamaları. 3. GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ (Özet Bildiri) (Yayın No:3571409)

14   CİNGÖZ ALİ,KARABIYIKLI ŞENİZ,KARAGÖZ ŞEYDA (2013). HACCP Sistemi İçin Ön Koşul Programları ve Önemi. 4. Gıda Güvenliği Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:569651)

15   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA (2013). Farklı Hidrolizasyon Derecesine Sahip Vişne Çekirdeği İçi Protein Konsantrelerinin Jel Elektroforezi SDS PAGE İle Molekül Ağırlıklarının Belirlenmesi. Kromatografi 2013 (Özet Bildiri) (Yayın No:569719)

16   KARAGÖZ ŞEYDA,CİNGÖZ ALİ (2013). Tokat İl Merkezinde Ailelerin Et ve Ürünleri Tüketim Alışkanlıkları. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:569840)

17   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA (2013). Buğdayda Kaliteyi Etkileyen Fiziksel Faktörler. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:569907)

18   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA,DAYISOYLU KENAN SİNAN (2013). Peynir Benzeri Ürünler. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:570116)

19   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA (2013). Tokat İl merkezinde Ailelerin Süt Yoğurt Peynir Tüketim Alışkanlıkları. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:570187)

20   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA,DAYISOYLU KENAN SİNAN (2012). Probiyotik Dondurma Üretimi. Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu (Özet Bildiri) (Yayın No:569432)

21   KARAGÖZ ŞEYDA,CİNGÖZ ALİ,ESİN YÜCEL ESRA (2012). Süt Proteinlerinin Antiviral Etkileri. Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu (Özet Bildiri) (Yayın No:569537)

22   CİNGÖZ ALİ,DAYISOYLU KENAN SİNAN,KARAGÖZ ŞEYDA (2012). Maraş Sıkma Parmak Peyniri. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (Tam Metin Bildiri) (Yayın No:568555)

23   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA (2012). Konya Yöresindeki Geleneksel Türkmen Lezzetleri. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (Tam Metin Bildiri) (Yayın No:568997)

24   CİNGÖZ ALİ,KARAGÖZ ŞEYDA,ESİN YÜCEL ESRA (2011). Hurma Şekeri. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:564051)

25   HALICI FATMAGÜL, USAL GÜLSEN, TOPALOĞLU ESRA, CİNGÖZ ALİ, AKPINAR ÖZLEM Ayçiçeği Saplarından Enzimatik Olarak Ksiloz Üretimi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:570321)

26   CİNGÖZ ALİ, AKPINAR ÖZLEM Beta Glukanların İnsan Sağlığı Açısından Önemi Elde Edilmesi Ve Kullanım Alanları. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:569978)

27   ESİN YASEMİN, KAYA CEMAL, CİNGÖZ ALİ Tokat ilinin geleneksel lezzetleri. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (Tam Metin Bildiri) (Yayın No:568069)

28   CİNGÖZ ALİ, YILDIRIM METİN Proteinlerin işlevsel özelliklerini iyileştirme yöntemleri. Türkiye 11. Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:567929)

29   Esin Yasemin, Kaya Cemal, Cingöz Ali Antioksidan aktivitesi tayin yöntemleri. Türkiye 11. Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:565582)

30   Dayısoylu Kenan Sinan, Gezginç Yekta, Cingöz Ali Fonksiyonel gıda mı fonksiyonel bileşen mi Gıdalarda Fonksiyonellik. Türkiye 11. Gıda Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:565469)

31   Toksöz Derya, Öncül Nilgün, Cingöz Ali, Yıldırım Zeliha, Yıldırım Metin Keten Tohumu Protein Konsantresinin Yoğurdun Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (Özet Bildiri) (Yayın No:565371)

kitaplar ve kitap bölümleri

Yazılan Ulusal/Uluslararası Kitaplar :

Yazılan Ulusal/Uluslararası Kitaplardaki Bölümler :

sanatsal faaliyetler

projeler ve patentler

Projelerde Yaptığı Görevler:

1   "HİDROTERMAL İŞLEM GÖRMÜŞ KEPEKLERİN EKMEK KALİTESİ VE BESLEYİCİLİK DEĞERİNE ETKİSİ", Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Araştırmacı, 13.09.2015-29.06.2018 (Tamamlandı) (ULUSAL)

patentler

 

Üniversite Dışı Deneyim

2009-2010, Ar-Ge Mühendisi, MOLİNO MAK SAN VE TİC. A.Ş

Üniversite Dışı Deneyim

Kurslar:

çalıştay

 

sertifika

Mühendislik ve Doğa Bilimlerinde Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi (MÜDAP), ARAŞTIRMA PROJESİ HAZIRLAMA, TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, Sertifika, 04.04.2015-06.04.2015 (Ulusal)

Laboratuar Cihazları Eğitim Semineri, Tahıl teknolojisi laboratuar cihazları eğitim semineri, Ankara, Sertifika, 08.01.2010-09.01.2010 (Ulusal)

Mühendislik Alanında Tübitak 1001 Ar-Ge Projesi Hazırlama Eğitimi, Tübitak 1001 Ar-Ge Projesi Hazırlama, Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Sertifika, 08.02.2021-10.02.2021 (Ulusal)

PREDICTIVE MICROBIOLOGY FOR FOOD SAFETY, GIDA GÜVENLİĞİ, TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, Sertifika, 15.10.2014-15.10.2014 (Uluslararası)

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK, TOKAT BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ NÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ, TOKAT TEKNOPARK, Sertifika, 08.04.2015-19.04.2015 (Ulusal)

 

araştırma

 

çalışma

 

rapor

 

 

 












E-Posta Adresi:ali.cingoz@gop.edu.tr




Öğrenim Durumu

Doktora
2012-2018
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği (Dr)

Tez Adı:
Yüksek Lisans
2010-2012
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)

Tez Adı:Hidrolize Vişne Çekirdeği İçi Protein Konsantrelerinin Bazı Kimyasal Ve Fonksiyonel Özelliklerinin İncelenmesi
Lisans
2005-2009
Selçuk Üniversitesi
Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü



Akademik Görevler

Doktor Öğretim Üyesi
2020-
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
Araştırma Görevlisi
2010-2019
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ ANABİLİM DALI/
Araştırma Görevlisi
2010-2010
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/


Dersler *

Öğrenim DiliDers Saati
Lisans
(2021-2022)GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUAR ITürkçe2
(2021-2022)TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİTürkçe3
(2020-2021)GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUAR ITürkçe2
(2020-2021)TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİTürkçe3
(2020-2021)GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞTürkçe2
(2019-2020)TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİTürkçe3
(2019-2020)GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUAR 2Türkçe2
Yüksek Lisans
(2020-2021)GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE YAPAY ZEKA UYGULAMALARITürkçe3
(2020-2021)GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ METOTLARITürkçe3
(2020-2021)ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİTürkçe3
(2020-2021)TAHIL ÜRÜNLERİNDE ANALİTİK KALİTE KONTROLTürkçe3
(2020-2021)İLERİ TAHIL ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİTürkçe3
(2020-2021)TAHIL KİMYASITürkçe3
* Son iki yılda verdigi lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler




Üniversite Dışı Deneyim

2009-2010Ar-Ge MühendisiMOLİNO MAK SAN VE TİC. A.Ş




Sertifika
1.PREDICTIVE MICROBIOLOGY FOR FOOD SAFETY, GIDA GÜVENLİĞİ, TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, Sertifika, 15.10.2014-15.10.2014 (Uluslararası)
2.UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK, TOKAT BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ NÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ, TOKAT TEKNOPARK, Sertifika, 08.04.2015-19.04.2015 (Ulusal)
3.Mühendislik Alanında Tübitak 1001 Ar-Ge Projesi Hazırlama Eğitimi, Tübitak 1001 Ar-Ge Projesi Hazırlama, Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Sertifika, 08.02.2021-10.02.2021 (Ulusal)
4.Laboratuar Cihazları Eğitim Semineri, Tahıl teknolojisi laboratuar cihazları eğitim semineri, Ankara, Sertifika, 08.01.2010-09.01.2010 (Ulusal)
5.Mühendislik ve Doğa Bilimlerinde Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi (MÜDAP), ARAŞTIRMA PROJESİ HAZIRLAMA, TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, Sertifika, 04.04.2015-06.04.2015 (Ulusal)