1 Mıdık Fazilet,TOKATLI MEHMET,BAĞDER ELMACI SİMEL,ÖZÇELİK FİLİZ, (2020). "Influence Of Different Culture Conditions On Exopolysaccharide Production By İndigenous Lactic Acid Bacteria İsolated From Pickles", Archives Of Microbiology, 202(4), 875-885., Doi: 10.1007/s00203-019-01799-6 (Yayın No: 5723484)
2 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,KOÇ BANU,TOKATLI MEHMET, (2019). "Microencapsulation Of Microbial Transglutaminase By Ultrasonic Spray-Freeze Drying", Food And Bioprocess Technology, 12(12), 2004-2017., Doi: 10.1007/s11947-019-02353-4 (Yayın No: 5358983) [SCI-Expanded]
3 TOKATLI MEHMET,BAĞDER ELMACI SİMEL,ARSLANKOZ İŞLEYEN NURDAN,ÖZÇELİK FİLİZ, (2019). "Seçilmiş Endojen Laktik Starter Kültürler İle Turşu Üretimi", Gıda / The Journal Of Food, 44(4), 742-757., Doi: 10.15237/gida.GD19081 (Yayın No: 5470585)
4 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,KOÇ BANU,TOKATLI MEHMET, (2019). "Optimization Of Microencapsulation Conditions Of Transglutaminase By Freeze Drying", Journal Of Food Scıence And Technology-Mysore, 56(11), 4925-4937., Doi: 10.1007/s13197-019-03962-9 (Yayın No: 5358912) [SCI-Expanded]
5 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,TOKATLI MEHMET,KOÇ BANU, (2018). "Ultrasonic Spray-Freeze Drying Of Partially Purified Microbial Transglutaminase", Food And Bıoproducts Processıng, 111153-164., Doi: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2018.08.003 (Yayın No: 4563925) [SCI-Expanded]
6 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,TOKATLI MEHMET,KOÇ BANU, (2018). "Ultrasonic Spray-Freeze Drying Of Partially Purified Microbial Transglutaminase", Food And Bioproducts Processing, 111(5), 153-164., Doi: 10.1016/j.fbp.2018.08.003 (Yayın No: 4336835) [SCI-Expanded]
7 türker izzet,domurcuk gökhan,TOKATLI MEHMET,İŞLEROĞLU HİLAL,KOÇ BANU, (2016). "Enhancement Of Microbial Transglutaminase Production From Streptomyces Sp", Ukrainian Food Journal, 5(2), 306-313. (Yayın No: 3023966)
8 SAYASLAN ABDULVAHİT,AKARÇAY EMİN,TOKATLI MEHMET, (2016). "Kavrulmuş Mısır Buğday Ve Nohut Leblebi Çerezlerinin Beslenme Açısından Önemli Karbonhidrat Fraksiyonları", Akademik Gıda, 14(3), 284-292. (Yayın No: 3024198)
9 BAĞDER ELMACI SİMEL,GÜLGÖR GÖKŞEN,TOKATLI MEHMET,ERTEN HÜSEYİN,İŞCİ YAKAN ASLI,ÖZÇELİK FİLİZ, (2015). "Effectiveness Of Chitosan Against Wine Related Microorganisms", Antonie Van Leeuwenhoek, 107(3), 675-686., Doi: 10.1007/s10482-014-0362-6 (Yayın No: 1346113) [SCI-Expanded]
10 TOKATLI MEHMET,GÜLGÖR GÖKŞEN,BAĞDER ELMACI SİMEL,ARSLANKOZ İŞLEYEN NURDAN,ÖZÇELİK FİLİZ, (2015). "In Vitro Properties Of Potential Probiotic Indigenous Lacticacid Bacteria Originating From Traditional Pickles", Biomed Research International, 20151-8., Doi: 10.1155/2015/315819 (Yayın No: 2285650) [SCI-Expanded]
11 BAĞDER ELMACI SİMEL,TOKATLI MEHMET,DURSUN DERYA,ÖZÇELİK FİLİZ,ŞANLIBABA PINAR, (2015). "Phenotypic And Genotypic İdentification Of Lactic Acid Bacteria İsolated From Traditional Pickles Of The Çubuk Region İn Turkey", Folia Microbiologica, 60(3), 241-251., Doi: 10.1007/s12223-014-0363-x (Yayın No: 1346107) [SCI-Expanded]
12 BAĞDER ELMACI SİMEL,ÖZÇELİK FİLİZ,TOKATLI MEHMET,ÇAKIR İBRAHİM, (2014). "Technological Properties Of İndigenous Wine Yeast Strains İsolated From Wine Production Regions Of Turkey", Antonie Van Leeuwenhoek, (105), 835-847., Doi: 10.1007/s10482-014-0138-z (Yayın No: 411681) [SCI-Expanded]
13 İŞLEROĞLU HİLAL,YILDIRIM ZELİHA,TOKATLI MEHMET,ÖNCÜL NİLGÜN,YILDIRIM METİN, (2012). "Partial Characterisation Of Enterocin Kp Produced By Enterococcus Faecalis Kp A Cheese İsolate", International Journal Of Dairy Technology, 65(1), 90-97., Doi: 10.1111/j.1471-0307.2011.00723.x (Yayın No: 211942) [SCI-Expanded]
14 TOKATLI MEHMET, DURSUN DERYA, ARSLANKOZ NURDAN, ŞANLIBABA PINAR, ÖZÇELİK FİLİZ, (2012). "Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi", Akademik Gıda, 10(1), 70-76. (Yayın No: 212675)
15 YILDIRIM ZELİHA,TOKATLI MEHMET,ÖNCÜL NİLGÜN,YILDIRIM METİN, (2011). "Laktoferrinin Biyolojik Aktivitesi", Akademik Gıda, 9(6), 52-63. (Yayın No: 215836)
16 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,KOÇ BANU,TOKATLI MEHMET, "Drying Of Biotechnological Materials: Spray-Freeze Drying", Pamukkale University Journal Of Engineering Sciences, 24(7), 1393-1402., Doi: 10.5505/pajes.2017.40374 (Yayın No: 4194252)
1 İŞLEROĞLU HİLAL,TÜRKER İZZET,KOÇ BANU,TOKATLI MEHMET, (2018). "Biyoteknolojik Materyallerin Kurutulması: Püskürtmeli-Dondurarak Kurutma İşlemi", Pamukkale University Journal Of Engineering Sciences, 24(7), 1393-1402., Doi: 10.5505/pajes.2017.40374 (Yayın No: 4564040)
2 TOKATLI MEHMET,DOMURCUK GÖKHAN,İŞLEROĞLU HİLAL, (2018). "Streptomyces Türlerine Ait Transglutaminaz Üretimine Fermantasyon Koşulları Ve Stres Faktörlerinin Etkisi", Türk Tarım - Gıda Bilim Ve Teknoloji Dergisi (Turkish Journal Of Agriculture - Food Science And Technology), 6(11), 1607, Doi: 10.24925/turjaf.v6i11.1607-1616.2092 (Yayın No: 4402245)
3 TOKATLI MEHMET,BAĞDER ELMACI SİMEL,ARSLANKOZ İŞLEYEN NURDAN,ÖZÇELİK FİLİZ, (2017). "Technological Properties Of Lactic Acid Bacteria Isolated From Traditional Pickles", Gıda, 42(6), 693-707., Doi: 10.15237/gida.GD17097 (Yayın No: 3669607)
4 SAYILI MURAT,BATU ALİ,TOKATLI MEHMET,YILDIZ MEHMET, (2006). "Tokat İlinde Meyve Ve Sebze Depoculuğunun Mevcut Durumu Sorunları Ve Çözüm Önerileri", Teknolojik Araştırmalar, 1(3), 27-36. (Yayın No: 216134)