TOGÜ Somali’de Yabancı Öğrenci Sınavı Düzenledi

•  17 Haziran 2021 Perşembe

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından 10-11 Haziran 2021 tarihlerinde Somali’nin Mogadişu ve Bosaso şehirlerinde uluslararası öğrenci sınavı (TOGÜYÖS) düzenlendi. Sınava toplam 144 öğrenci katıldı. Üniversitemizin yurtdışında tanıtım faaliyetleri kapsamında koordinatörlükte görevli Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Gül ve Öğr. Gör. Murat Topaloğlu tarafından bu ülkedeki çeşitli eğitim kurumları ziyaret edildi. Ayrıca T.C. Mogadişu Büyükelçisi Sayın Dr. Mehmet Yılmaz’a üniversitemiz adına nezaket ziyaretinde bulunuldu.