Kariyerime Yön Ver Projesi

Kariyerime Yön Ver Projesi

•  21 Haziran 2021 Pazartesi

Üniversitemiz ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Kariyerime Yön Ver” projesi gerçekleştirildi. Tokat genelindeki lise son sınıf öğrencilerinin üniversite tercihlerinde daha bilinçli olabilmeleri için düzenlenen proje çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Üniversitemiz öğretim üyelerinin Üniversitemizin tanıtımını yaptığı etkinlikte öğrencilerin Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ni tercih etmelerinin ne gibi avantajlar sağlayacağı anlatıldı. Öğretim üyeleri öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. 15-18 Haziran 2021 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Kariyerime Yön Ver Projesinin her yıl düzenli olarak yapılacağı kararlaştırıldı.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali’nin destek verdiği projede Öğretim Üyelerimiz;  Doç. Dr. Hasan Coşkun, Doç. Dr. Serhat Karaman, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Erdem, Dr. Öğr. Üyesi Aygün Kalınbayrak Ercan, Dr. Öğr. Üyesi Aygül Kıssal, Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hakan Karadağ, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Avşar, Dr. Öğr. Üyesi Murat Akdağ, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Gül, Dr. Öğr. Üyesi Sertan Talas, Dr. Öğr. Üyesi Şefika Erdem, Öğr. Gör. Dr. Aslı Yerlikaya, Öğr. Gör. Celal Altıntaş, Öğr. Gör. Gizem Çıtak, Öğr. Gör. Mehmet Murat Cömert, Öğr. Gör. Nilşah Geboloğlu,     Öğr. Gör. Özlem Kum, Öğr. Gör. Sema Bilgiç, Öğr. Gör. Umut Saray, Arş. Gör. İlyas Can ve Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde yer alan Murat Urfalıoğlu ve Emirhan Kefeli katılım gösterdi.