I.Uluslararası Kariyer ve İnovasyon Kongresi

I.Uluslararası Kariyer ve İnovasyon Kongresi

•  21 Haziran 2021 Pazartesi

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “I. International Innovation Career Congress” gerçekleştirildi. Üniversitemiz tarafından desteklenen ve onursal başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yapmış olduğu kongrenin kongre başkanlığını Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan yaptı.

Kongre başkanı Doç. Dr. Doğan Bozdoğan açılış konuşmasında kongre hakkında bilgiler aktararak çevrimiçi gerçekleştirilen kongreye çok sayıda yerli ve yabancı akademisyen ve öğrencinin katıldığını belirtti. Kongrenin kariyer ve inovasyon alanında yeni bir bakış açısı getireceğini belirten Bozdoğan, tüm katılımcılara başarı ve iyi dilek temennilerinde bulundu. Doç. Dr. Doğan Bozdoğan kongrenin düzenlenmesindeki katkılarından ve desteklerinden dolayı kongre onursal başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Kongre 18-20 Haziran 2021 tarihleri arasında 4 oturum şeklinde gerçekleştirildi.