Rektörümüz CNN Türk’e Konuk Oldu

Rektörümüz CNN Türk’e Konuk Oldu

•  29 Haziran 2021 Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin CNN Türk’te yayınlanan ve Serra Taşkıran’ın sunduğu Tercih Zamanı programına konuk oldu. Serra Taşkıran’ın sorularını yanıtlayan Rektörümüz Üniversitemizin Orta ve Doğu Karadeniz’in 3. büyük üniversitesi olduğunu belirtti. Rektörümüz programda fakülte ve bölümlerden bahsederek Hukuk Fakültesi’nin bu yıl öğrenci alacağını müjdeledi. Kampüs olanaklarına da yer veren Rektör Şahin, açık ve kapalı spor salonları, tenis kortları, yüzme havuzu, kamelyalar, çeşmeler, sosyal tesisler, ulaşım, konaklama, aile sağlığı merkezi, psikolojik danışma, kariyer merkezi gibi olanakların zenginliğine işaret etti. Öğrenci kulüpleri aracılığıyla öğrencilere kültürel ve sosyal anlamda da destek verildiğini belirten Rektör Şahin, öğrencilerin projelerinin desteklendiğini belirtti. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin %72 oranında Tokat dışından öğrenciler tarafından tercih edildiğini belirten Rektör Şahin üniversitemizin tercih edilen bir üniversite olduğunu söyledi. Üniversitemizin web sayfasından her öğrencinin günü gününe müfredatı görebileceğine işaret eden Rektör Şahin öğrencilerin portal üzerinden tüm ders kayıtlarına, ders notlarına ulaşabileceğine olanak tanındığını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.