Üniversitemiz 30. Yıl Şenlikleri

Üniversitemiz 30. Yıl Şenlikleri

•  27 Mayıs 2022 Cuma

Üniversitemizin 30. yıl şenlikleri 25-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında tiyatro, söyleşi, fuar ve konserlerle gerçekleştirildi. Stant açılışı ile başlayan şenlikler 3 gün sürdü. Bu kapsamda konserler, tiyatro, söyleşi, turnuva, tanıtım ve tercih günleri etkinliği yapıldı. TOGÜ şenlik alanında yapılan konserlerde Çiğdem Doğan, Fakir Band, TOGÜ Jazz, Emre Kaya ve Hande Ünsal sahne aldı. Ayrıca “İhtiyar Kız” adlı tiyatro oyunu, “TOGÜ’nün Dünü ve Bugünü” temalı söyleşi ile tanıtım ve tercih günleri etkinliği düzenlendi. Personel ve öğrencilere yönelik olarak düzenlenen masa tenisi, voleybol ve futbol turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Etkinliklerin son gününde ise Tokat Belediyesinin katkılarıyla Kürşat Gürel konseri yapıldı. Etkinliklere öğrenci, personel ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.