TOGÜ Afet Kulübümüzün Başarısı

TOGÜ Afet Kulübümüzün Başarısı

•  1 Haziran 2022 Çarşamba

AFAD tarafından "Gençler ve Gönüllüler Yarışıyor" etkinliği kapsamında düzenlenen Üniversiteler arası Türkiye Arama Kurtarma Yarışmasına TOGÜ Afet Kulübümüz de katılım sağladı. Kastamonu ili Yolkonak Gençlik ve İzcilik Kampında düzenlenen yarışmada "Sivil Savunma ve İtfaiyecilik" ve "Acil Yardım ve Afet Yönetimi" bölümü öğrencilerinden oluşan 12 kişilik ekip “Enkaza Giriş ve Çıkış Süreci”, “Yapay İp Tırmanışı”, “GPS ve Bilgi yarışması” olmak üzere 5 etapta mücadele etti. 3 gün süren ve 25 ilden 32 Üniversitenin katılım sağladığı yarışmada TOGÜ Afet Kulübü 32 takım arasından 4’üncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı.