Tercih Bilgilendirme Standı

Tercih Bilgilendirme Standı

•  9 Ağustos 2018 Perşembe

7–14 Ağustos tarihleri arasındaki tercih döneminde, üniversite tercihleri konusunda adaylara bilgi vermek maksadıyla Novada Avm içerisinde Üniversitemizin bilgilendirme standı kuruldu.
          Üniversitemiz öğretim elemanları öğrencilere üniversitemizi tanıtarak kendilerine tanıtım broşürü ve katalog takdim ederken; 14 Ağustos 2018 Salı gününe kadar öğrencilere tercih döneminde yardımcı olacaktır. Tercih süresi içerisinde üniversiteler hakkında bilgi almaya çalışan öğrenciler standımızı ziyaret ederek, Üniversitemizin eğitim-öğretim hizmetleri ve imkanları hakkında  bilgi sahibi olabilecekler.
          Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, bilgilendirme standını ziyaret ederek öğretim elemanları ve öğrencilerle görüştü. Öğretim elemanlarından öğrencilere verdikleri hizmet konusunda bilgi alan rektörümüz öğrencilerle de tercihleri ile ilgili sohbet etti.