Adalet Komisyonu Başkanımızdan Veda Ziyareti

•  5 Temmuz 2022 Salı

Tokat Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Turgutalp, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e veda ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, başkan Turgutalp, üniversitemizin çalışmalarından dolayı Rektörümüzü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Bünyamin Şahin ise, Başkan Mehmet Ali Turgutalp’e Tokat’taki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Ziyaret sonrasında Rektörümüz Bünyamin Şahin, Tokat Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Turgutalp’e hediye takdiminde bulundu.