15 Temmuz Şehitlerini Anma Konseri

15 Temmuz Şehitlerini Anma Konseri

•  19 Temmuz 2022 Salı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı tarafından “15 Temmuz Şehitlerini Anma Konseri” düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda düzenlenen konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, Genel Sekreterimiz Fatih Alhan, dekanlarımız, müdürlerimiz, akademik ve idari personelimiz ve öğrenciler katıldı.

Devlet Konservatuvarı akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Cevahir Korhan Işıldak, Öğr. Gör. Aziz Destegül ve Arş. Gör. Bora Kanar tarafından icra edilen konser sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin hocalarımıza teşekkür belgesi takdim etti.