15 Temmuz Şehitleri Anma, Mevlid ve Dua Programı

•  22 Temmuz 2022 Cuma

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Mevlid ve Dua Programı gerçekleştirildi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, rektör yardımcılarımız, rektör danışmanlarımız,  genel sekreterimiz, akademik ve idari personellerimiz katıldı.

Hafız Dr. Öğr. Üyesi Faysal Arpaguş, Hafız Öğr. Gör. Dr. Yunus Yalçın, Uzman İmam Hatip Hafız Veysel Kılıç ve Alipaşa Camii Müezzin Kayyumu Hafız Akif Kılıç tarafından15 Temmuz darbe girişimine karşı can-u feda eden aziz şehitlerimize vefa mevlidi şerifi ifa edildi. Cuma namazı öncesi başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlidi şerifler ve dua ile hitam oldu. Aziz şehitlerimizin ruhu için üniversitemiz tarafından tüm cemaate helva ikramında bulunuldu.