Spor Bilimleri Fakültesinde Devir Teslim

Spor Bilimleri Fakültesinde Devir Teslim

•  16 Ocak 2023 Pazartesi

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Naif Geboloğlu görevini Prof. Dr. Yavuz Selim Ağaoğlu’na devretti. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mücahit Eğri ve Prof. Dr. Rasim Koçyiğit katıldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit Eğri Prof. Dr. Naif Geboloğlu’na şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek plaket takdim etti. Prof. Dr. Naif Geboloğlu ise Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Yavuz Selim Ağaoğlu’na yeni görevlerinde başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulundu.