Eğitim Fakültesinde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

•  17 Ocak 2023 Salı

Eğitim Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Eren Yürüdür görevini Prof. Dr. Erdal Şenocak’a devretti. Eğitim Fakültesi Dekanlığında gerçekleşen devir teslim törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz; Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Rasim Koçyiğit; Rektör danışmanları Doç. Dr. Yusuf Temür ve Dr. Öğr. Üyesi Şahin Sözen katıldı.

Eğitim Fakültesi önceki Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür yapmış olduğu konuşmada Eğitim Fakültesine Dekan olarak hizmet etmekten mutlu olduğunu ifade ederek görevi devralan Prof. Dr. Erdal Şenocak’a Dekanlık görevinde başarılar diledi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak yapmış olduğu konuşmada Eğitim Fakültesinin gelişimi için elinden gelenin en iyisini yapacağını vurgulayarak önceki Dekan Prof. Dr. Eren Yürüdür’e yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Şenocak, katkı ve destekleri için Rektör Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz yapmış olduğu konuşmada 1998 yılından itibaren Eğitim Fakültesinde görev yaptığını ifade ederek Eğitim Fakültesinin mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Rektör Yılmaz şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Eren Yürüdür’e teşekkürlerini ileterek plaket takdiminde bulundu. Ayrıca, Rektör Yılmaz Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Erdal Şenocak’a da yeni görevlerinde muvaffakiyetler dileyerek çiçek takdim etti.

Konuşmalar akabinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim töreninde Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri de hazır bulundu.