Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektöründen Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a Ziyaret

•  18 Ocak 2023 Çarşamba

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz ise Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’a nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.