Yozgat Bozok Üniversitesi Rektöründen Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a Ziyaret

•  18 Ocak 2023 Çarşamba

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı tebrik ederek yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledi. Rektör Yılmaz ise Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.