Şampiyonlardan Rektörümüze Ziyaret

Şampiyonlardan Rektörümüze Ziyaret

•  20 Ocak 2023 Cuma

Samsun’da düzenlenen Üniversiteler arası Dünya Güreş Şampiyonası’nda Şampiyon olan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Dünya Şampiyonları Nesrin Baş, Nazan Batır, Dünya İkincileri Ebru Dağbaşı ve Sıla Aykul Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yavuz Selim Ağaoğlu da hazır bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, “Sporcularımıza her zaman destek olacağız. Bu ziyaretiniz öğrenci arkadaşlarımızı motive edecektir.  Hem spor hem de sanat öğrencilerimizi daha çok motive ediyor aynı zamanda da ne kadar kötü alışkanlıklar varsa onlardan uzak tutuyor” ifadelerini kullandı. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Milli Takım Antrenörü Sebati Kaya ve öğrencilerimizi tebrik ederek başarı dileklerini iletti.