Rektörümüz, İlkokul Öğrencilerine Karnelerini Dağıttı

•  20 Ocak 2023 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Üniversitemiz Taşlıçiftlik Yerleşkesi içerisinde eğitim öğretime başlayan Taşlıçiftlik İlkokulu öğrencilerine karnelerini dağıttı. Karnelerini Rektörümüzün elinden alan öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Karne dağıtım töreninde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak da yer aldı.

Öğrencilerin heyecanına ortak olan Rektörümüz ilkokul öğrencileri tarafından çiçekle karşılandı. Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz karnesini alan öğrencilerle sohbet ederek gelecekte onları kampüsümüzde birer üniversite öğrencisi olarak da görmeyi arzu ettiğini ifade etti. Minik öğrencileri Üniversitemiz tarafından düzenlenen sosyal ve sportif tüm etkinliklere davet eden Rektörümüz öğrencilere başarı dolu bir eğitim hayatı diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve öğretmenleri ile de bir araya gelerek okul hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Sinan Türk, son dönemde birçok velinin nakil yolu ile öğrencisini okula kaydettirdiğini ifade ederek kayıt oranlarının artış gösterdiğini belirtti. Okul Müdürü, okulun fiziki alt yapısı, öğretmen ve öğrenci sayıları ile ilgili bilgi aktardı. Gelişmelerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz okula araç ve yaya ulaşımının kolaylaştırılması için destek vereceğini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı’nın da desteği ile yakın gelecekte üniversitemiz yerleşkesi içine ortaokul ve anaokulu da eklenebileceğini duyurdu. Eğitim Fakültesinin Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında okul ile işbirliği yapacağını söyleyen Rektörümüz diğer birimlerin de kulüp etkinlikleri ile okula destek vereceğini ifade etti. Rektörümüz okulun gelecek dönem planlarını ayrıntılı olarak istişare ettikten sonra okul yönetimine ve öğretmenlere katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.