Sıfır Atık Projesi Bilgilendirme Toplantısı

•  21 Eylül 2018 Cuma

Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Şehit Ferhat Koç Konferans Salonu’nda “Sıfır Atık Projesi Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sefa Tarhan, Birim yöneticilerimiz ile akademisyenlerimiz katıldı.

Toplantıda Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Çağlar Kutlu ile Şube Müdürü Yasemin İspirli Gökrem birer sunum gerçekleştirdiler. Atıkların ilimizdeki mevcut durumu ve sıfır atık projesi konusunda bilgiler aktaran Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü temsilcileri dinleyiciler ile fikir alışverişinde bulundular.

Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Üniversitemizin “Sıfır Atık Projesi” konusunda koordineli çalışması gerektiğini vurgulayarak yapılan toplantılarda bir yol haritasının çıkarılması ve çıkarılan yol haritasına bağlı olarak yapılacakların en kısa sürede uygulamaya geçirilmesi gerektiğini ifade etti.