ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN TEKNOFEST İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) YARIŞLARINDAKİ BAŞARISI

•  28 Eylül 2018 Cuma

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin kurduğu ve akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Levent Gökrem’in yaptığı EKİM isimli takımımız TEKNOFEST İnsansız Hava Aracı yarışlarında 4. oldu.

Takım üyeleri akademik danışmanlarıyla beraber Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret ettiler. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sefa Tarhan ve Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Fenercioğlu hazır bulundu.

Takım üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’e yarışa hazırlık süreçleri hakkında bilgiler aktararak çalışmalarını Tokat Teknopark Önkuluçka Merkezi FİDE’de yürüttüklerini belirttiler. TUBİTAK’ın düzenlediği İHA yarışlarında yarışmaya başvuran 312 takım arasından projeleri kabul edilen 85 takımın yarışmaya hak kazandığını belirten takım üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin tüm ekibi elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek gelecek döneme daha iyi hazırlanabilmeleri için desteklerinin devam edeceğini söyledi.