Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Khazar İbrahim Üniversitemizi Ziyaret Etti

•  16 Ekim 2018 Salı
  •  2008 Görüntüleme

Azerbaycan Ankara Büyük Elçisi Khazar İbrahim Üniversitemizi ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mücahit Eğri Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sonrasında Büyükelçi Khazar İbrahim Rektör vekilimiz Prof. Dr. Mücahit Eğri’ye plaket takdim etti.

Ziyarette Bakü Eski Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hanifi Vural, Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, Üniversitemizde akademisyen olarak görev yapan Azerbaycanlı öğretim üyeleri de hazır bulundular. Ziyaret sonrasında Azerbaycanlı öğrencilerle Üniversitemiz Senato Odasında sohbet eden Büyükelçi ve beraberindeki heyet, öğrencilerin sorunlarını ve Üniversitemizdeki memnuniyetlerini dinlediler.