Türk Halk Müziği Konseri

Türk Halk Müziği Konseri

•  31 Ekim 2018 Çarşamba

Tokat Valiliği ve Üniversitemiz tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Deveciler Hanında gerçekleşen konsere Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci, Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanı Piyade Alb. Rıfat Dönel, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Sefa Tarhan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit Eğri, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Tokat Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Ali Orhan Dönmez’in şefliğini yaptığı konserde Devlet Konservatuvarı öğrencileri Türk Halk Müziği eserlerini seslendirdiler.