Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman’dan Veda Ziyareti

•  2 Kasım 2018 Cuma

27 Ekim 2018 tarihinde Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliğine atanan Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’e veda ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Valimiz Dr. Ömer Toraman, görev süresince Üniversite ile işbirliği içerisinde ortak programlarla Tokat’a katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek bu bağlamda katkılarından dolayı Rektörümüze teşekkürlerini iletti. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin ise, Valimiz Dr. Ömer Toraman’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Ziyarette Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Hanifi Vural ve Prof. Dr. Sefa Tarhan ile Genel Sekreterimiz Fatih Alhan hazır bulundu.