Türk Modernleşmesi ve Atatürk Paneli

Türk Modernleşmesi ve Atatürk Paneli

•  12 Kasım 2018 Pazartesi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Türk Modernleşmesi ve Atatürk Paneli” düzenlendi. 10 Kasım dolayısıyla düzenlenen ve Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hanifi Vural, Prof. Dr. Mücahit Eğri, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Açıkel, Genel Sekreterimiz Fatih Alhan, daire müdürleri, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Songül Çolak’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde Doç. Dr. İsmet Türkmen ve Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Tekinsoy “Türk Modernleşmesi ve Atatürk” konusunda dinleyicilere bilgiler aktardılar.

Panel sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hanifi Vural tarafından panelistlere teşekkür belgesi takdim edildi.