Hz. Peygamberimiz ve Gençlik Konferansı

Hz. Peygamberimiz ve Gençlik Konferansı

•  16 Kasım 2018 Cuma

Üniversitemiz ve Tokat İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen “Hz. Peygamberimiz ve Gençlik Konferansı” Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tokat İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hanifi Vural, Tokat İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Konferansı sunan Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Hz. Peygamberin, gençlik ve gençlerle ilgili söz ve davranışlarını ayrıntılı olarak örneklerle ortaya koydu.

Konferans sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Tokat İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından Prof. Dr. Mustafa Ağırman’a teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.