24 Kasım Öğretmenler Günü Programı

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı

•  23 Kasım 2018 Cuma

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü programı kapsamında “2023 Eğitim Vizyonu ve Öğretmen” konulu konferans düzenlendi. Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hanifi Vural, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Açıkel, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Müzik dinletisi ile başlayan program 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen spor müsabakalarında birincilik elde eden öğrencilere plaket takdimi ile devam etti. Sonrasında Prof. Dr. Ali Açıkel günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Açıkel konuşmasında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün tarihçesine değinerek öğretmenlik mesleğinin önemine işaret etti. Açıkel konuşmasında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak konuşmasını sonlandırdı.

Açılış konuşması akabinde Doç. Dr. Uğur Akın “2023 Eğitim Vizyonu ve Öğretmen” konusunda bilgiler aktararak konferansını sundu. Konferans sonrası Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hanifi Vural tarafından Doç. Dr. Uğur Akın’a teşekkür belgesi takdim edildi.