Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Görevine Başladı

•  29 Kasım 2018 Perşembe

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Bünyamin Şahin görevine başladı. 29 Kasım 2018 Perşembe günü Rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim töreninde Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektörlük görevini Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e devretti.

Prof. Dr. Bünyamin Şahin Kimdir?

Prof. Dr. Bünyamin Şahin, 1968 yılında Taşova'da doğmuştur.  1991 Yılında İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirdi. 1996 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde doktorasını tamamladı. Birçok idari görevde bulunan Prof. Dr. Şahin, 2017 yılında Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, 2018 yılında da Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevi yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.