Parmak Alfabesi Tasarım Sergisi

Parmak Alfabesi Tasarım Sergisi

•  4 Aralık 2018 Salı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sergi Salonunda “Parmak Alfabesi Tasarım Sergisi” açıldı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Özlem Gök, Dr. Öğr. Üyesi Müge Akçakoca küratörlüğünde Rektörlük personeli Satılmış Akın tarafından “Parmak Alfabesi Tasarım Sergisi” açılışı yapıldı. Sergiye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Açıkel, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sergi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sergi Salonunda 7 Aralık 2018 tarihine kadar gezilebilecektir.