Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Erol Tosun ve Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay’dan Rektörümüze Ziyaret

•  13 Aralık 2018 Perşembe

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i, Bölge Adliye Mahkeme Başkanı Erol Tosun ve Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve Genel Sekreterimiz Fatih Alhan da hazır bulundu.