Üniversiteler Arası Voleybol 1. Lig’e Yükselme Müsabakaları Üniversitemizde Başladı

•  18 Aralık 2018 Salı

Üniversiteler Federasyonu tarafından 17-21 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenen üniversiteler arası Voleybol 1. Lig’e yükselme müsabakaları Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonunda başladı. Bayanlarda, Üniversitemiz, Ordu Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, erkeklerde ise, Cumhuriyet Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Nuh Nazi Yazgan Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi 1. Lige yükselmek için mücadele edecekler.