KAMUOYUNA DUYURU

KAMUOYUNA DUYURU

•  9 Ocak 2019 Çarşamba

Yakın zamanda bazı medya organlarında Üniversitemiz hakkında çıkan haberler asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu haberlerde bahsi geçen rakamlar ihaleye ilişkin firmalarca verilen fiyat teklifleri yaklaşık maliyet olup, gerçekleşen ihale bedeline ait rakamlarla ilgisi bulunmamaktadır.

Kurumumuzca yapılan ihaleler kurumumuz Mali Hizmetler Birimi, İç Denetim Birimi olmak üzere Ülke genelinde Kamu İhale Kurumu ve Sayıştay Başkanlığı tarafından denetlenmekte, denetim sonucu çıkan raporlarda Üniversitemizce yapılan ihalelerde olumsuz herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtilmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.