Edebiyatın En Özgür Hali Çocuk Edebiyatı Sergisi Açıldı

•  30 Nisan 2019 Salı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü tarafından “Edebiyatın En Özgür Hali Çocuk Edebiyatı” konulu sergi açıldı. Eğitim Fakültesi giriş katta açılan sergiye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fevzi Dursun, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sergi öncesinde Dr. Öğr. Üyesi Nuran Tuncer sergi hakkında bilgi verdi. Sergi açılışı ve gezilmesi sonrasında Taşlıçiftlik Yerleşkesi’nde bulunan Tokat Çocuk Dünyası Uygulama Anaokulu öğrencilerine workshop etkinliği düzenlendi.