Birinci Engelsiz Kısa Film Şenliği

Birinci Engelsiz Kısa Film Şenliği

•  13 Mayıs 2019 Pazartesi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ve Üniversitemiz Engelsiz Öğrenci Birimi tarafından 1. Engelsiz Kısa Film şenliği etkinliği gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Rektör yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür, Tokat il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Taştan, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Sertan Talas 1. Engelsiz kısa film şenliği hakkında bilgiler aktararak izleyicilerin mobil uygulama üzerinden nasıl oy vereceği konusunda bilgilendirme yaptı. Akabinde etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından çekilen 8 kısa film gösterildi. Gösterilen filmler salonda bulunan izleyicilerin mobil uygulama üzerinden oylamalarına sunuldu.

Oylama sonucu birinciliği “Sessiz Çığlık” İkinciliği “Bakmak ve Görmek” üçüncülüğü ise “Üstün Olmak” isimli filmler kazandı. Dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından takdim edildi.