Tasavvuf Musikisi Konseri

Tasavvuf Musikisi Konseri

•  30 Mayıs 2019 Perşembe

Tokat Belediyesi ve Üniversitemiz tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Tasavvuf Musikisi” konseri yapıldı. Hıdırlık Köprüsü Millet Bahçesi’nde yapılan Tasavvuf Musikisi Konseri Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı akademisyenleri ve İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Faysal Arpaguş tarafından icra edildi. Konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Serkan Umuztaş, Tokat Belediyesi Kültür Müdürü Ahmet Turan Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.