Çocuk Üniversitesinden Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e Ziyaret

•  3 Temmuz 2019 Çarşamba

Tokat Valiliği, Üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ve bu sene 5’incisi düzenlenen Çocuk Üniversitesi öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Sönmez, Müdür Yardımcıları ve öğrenciler katıldı. Doç. Dr. Ömer Faruk Sönmez 18 Haziran 2019 tarihinde başlayan ve 5’incisi düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı 2023 vizyonunun temel alındığı “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” kapsamında Çocuk Üniversitesi hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e bilgi verdi. Doç. Dr. Sönmez, “Valiliğimiz ve Üniversitemiz ile ortaklaşa düzenlediğimiz İlimizdeki birçok okuldan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından seçilen öğrencilerle Çocuk Üniversitesinde bilim, sanat ve spor alanında çalışmalar yaptık. 2023 Hedefini de göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı tamamlayacağız. 8 Temmuz 2019 tarihinde de öğrencilerimizi mezun edeceğiz.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ise,"Valiliğimiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz 5’incisi düzenlenen Çocuk Üniversitemize katılan öğrencilerimize, onların eğitimlerini üstlenen hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Çocuk Üniversitesine katılan öğrencilerle sohbet etti.

Sonrasında Öğrenciler tarafından sanat dersinde yapılan Tokat baskısı şal Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e hediye edildi.