Üniversitemiz ve Ürdün Al Balka Teknik ve Uygulamaları Bilimler Üniversitesi Arasında Protokol

•  4 Eylül 2019 Çarşamba

Üniversitemiz ve Ürdün Al Balka Teknik ve Uygulamaları Bilimler Üniversitesi arasında Erasmus ve Mevlana öğrenci değişim programları kapsamında protokol imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Al Balka Teknik ve Uygulamaları Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdalla Alzoubi’nin katılımları ile gerçekleşen protokolde öğrenci değişim Erasmus ve Mevlana programları protokolü imzalandı. Anlaşma metinlerine Uluslararası İlişkiler Ofisi sayfasından ulaşılabilirsiniz.

İmza töreni akabinde Üniversitemiz Dekanlar Konseyinde tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Sunum sonrasında Yabancı Uyruklu Öğrendi sınavı gerçekleştiren Üniversitemiz sınavda başarılı olan yaklaşık 100 Ürdünlü öğrencinin alımını gerçekleştirecek.