Üniversitemiz ve Pakistan IMScinses Yönetim Bilimleri Üniversitesi ve Iqra National Üniversitesi ile Protokol İmzaladı

•  7 Ekim 2019 Pazartesi

Üniversitemiz Pakistan’ın Peşaver şehrinden IMScinces Yönetim Bilimleri Üniversitesi ve Iqra National Üniversitesi ile Erasmus+, Mevlana ve MoU protokolü imzaladı. IMSciences Pakistan’da yönetim alanında ilk 3 üniversite arasında oldukça başarılı ve popüler olan üniversitelerle yapılan protokol Rektörlük makamında gerçekleşti. İmza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Iqra National Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Farzand Ali Jan, IMScinces Yönetim Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Usman Ghani katıldı. İmza töreni sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “Pakistan’da eğitimlerine devam eden bu iki güzide Üniversite ile anlaşma yapmak hem Üniversitemiz hem de iki üniversite açısından son derece güzel bir gelişme oldu. Üniversitemiz ile Iqra National Üniversitesi ve IMScinses Yönetim Bilimleri Üniversitesi arasındaki bağların daha da güçleneceğini ve birçok etkinlik ve projelerde işbirliği içinde olunacağından son derece memnun olduklarını” belirtti. Iqra National Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Farzand Ali Jan ve IMSciences Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Usman Ghani ise, “Yapılan bu anlaşmaların gerek kendileri açısından gerekse Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi son derece güzel olduğunu ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile yapılacak olan çalışmalardan son derece memnun olacaklarını belirtti.” İmza töreninde Üniversitemiz Uluslararası ilişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer’de hazır bulundu.