Kariyer Söyleşileri Programı

Kariyer Söyleşileri Programı

•  16 Ekim 2019 Çarşamba

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Kariyer Söyleşileri” programı gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe A 101 mağazaları Bölge Genel Müdürü Koray Değirmenci konuşmacı olarak katıldı.

Müzik dinletisi ile başlayan Kariyer Söyleşileri programında Koray Değirmenci kendi hayatından ve çalışma yaşamında karşılaştığı zorluklardan bahsetti. Bölge Genel Müdürü olana kadar geçen süreyi özetleyen Değirmenci öğrencilere kariyerleri için çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Çalışma yaşamının zorluklarından bahseden Değirmenci öğrencilere başarısız olmaktan korkmamalarını ve başarısızlıklardan ders çıkartarak daha çok çalışmalarını tavsiye etti.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan’ın moderatörlüğünde öğrencilerin sorularını da cevaplayan Değirmenci Üniversitemizde olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği olanlara teşekkürlerini iletti.