"Ailede Huzur ve Kadın, Hz. Hatice ve Hz. Fatma"

•  22 Kasım 2019 Cuma

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Tokat Kadem İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen ‘Ailede Huzur ve Kadın’ konulu konferans 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezinde düzenlendi. Konferansa Tokat valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Milletvekilleri Av. Mustafa Arslan, Av. Özlem Zengin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Tokat Kadem İl Temsilcisi Müjgan Arslan, Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Emine Öğük, Tokat Milletvekili Av. Özlem Zengin’in yaptığı açılış konuşması sonrasında, Araştırmacı- Yazar Sibel Eraslan “Ailede Huzur ve Kadın, Hz. Hatice ve Hz. Fatma” konulu konferansını gerçekleştirdi. Konferans sonrasında Tokat Milletvekili Özlem Zengin Tokat’ın meşhur omuz halayını simgeleyen bibloyu Araştırmacı Yazar Sibel Eraslan’a takdim etti.