Osmanlıdan Günümüze Arşivler

Osmanlıdan Günümüze Arşivler

•  26 Kasım 2019 Salı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Osmanlıdan Günümüze Arşivler” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Önal, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkan Yardımcısı Nurullah İşler “Osmanlıdan Günümüze Arşivler” konulu konferansında öğretim üyeleri ve öğrencilerle arşivleme koşunda tecrübelerini paylaştı.

Konferans sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret eden Nurullah İşlere üniversitemizde vermiş olduğu konferanstan dolayı teşekkür ederek, kendisine Tokat yöremize ait ceviz sandık hediye etti. Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkan Yardımcısı Nurullah İşler ise rektörümüze çini tabak hediye etti.