Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Öğretim Üyeleriyle Bir Araya Geldi

•  26 Kasım 2019 Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde öğretim üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya, Rektör yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, KUSİ Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Hakan Polatcı, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Rüştü Yayar ve öğretim üyeleri  katıldı.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Üniversitemiz Kamu Sanayi İşbirliği içerisinde öğretim üyelerimizin sanayici ve iş adamlarıyla iletişime geçmelerini, hangi alanda çalışmalar yapacağınızı, Teknoloji Transfer Koordinatörlüğüyle iletişime geçerek projelendirme gerekiyorsa sizlere her zaman yardımcı olacaklardır. Sanayici ve İşadamlarıyla hangi konuda iş birliği yapacaksanız bize bildirin. Sizlere her zaman yardım olacağız dedi.

Toplantı KUSİ Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Hakan Polatcı, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Rüştü Yayar, öğretim üyelerinin sorularını yanıtladılar.