Erbaa Kaymakamı Mustafa Temiz, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun’dan Rektörümüze Ziyaret

•  26 Aralık 2019 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun geçtiğimiz günlerde Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı ziyaret ederek, Erbaa’da bulunan Fakülte ve Yüksekokullarımıza yeni bölümler açılması konusunda görüşerek fikir alış verişinde bulunmuşlardı. Bu ziyaret sonrasında Erbaa Kaymakamı Mustafa Temiz, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Erbaa İlçesinde bulunan Fakülte ve Yüksekokullarımızda yeni bölümler açılması için çalışmalar yapılmasından son derece memnun olduklarını belirten Erbaa heyeti Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e teşekkür ettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “ Erbaa’da bizim, Niksar, Turhal, Reşadiye’de bizim. Biz hizmet için buradayız. Üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Ben ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret sonrasında Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun ve Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Rektörümüze hediye takdiminde bulundular. Ziyarette, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kubilay Özyer ve Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yunus Bulut da hazır bulundu.