IICT-2020 International Conference On INCLUSIVE INFORMATION & COMMUNICATIONS TECHNOLOGY

•  19 Ocak 2020 Pazar

Üniversitemiz, Kampala Internatioal University (Uganda) ve 1MillionTeachers (Kanada) işbirliği ile   “Inclusive Information & Communication Technology” başlıklı konferans düzenleyecektir. 25-27 Mart 2020 tarihinde Uganda Kampala Uluslararası Üniversitesi Kansanga Kampüsü'nde gerçekleştirilecek konferans ile dünyanın dört bir yanından önde gelen bilim insanları, akademisyenler, mühendisler,  sanayiciler ve öğrencileri buluşturmak hedeflenmektedir. Konferans uluslararası boyutta fikir alışverişinde bulunmaya, tecrübeleri paylaşmaya, işbirlikleri oluşturmaya ve küresel ortaklıklar geliştirmeye fırsat vermesi açısından önemlidir. Tüm değerli sektör temsilcileri, akademisyenler, araştırmacılar ve öğrencilerimizi kongremize davet ediyoruz.
                Detaylı konferans bilgilerine www.iict2020.kiu.ac.ug adresinden ulaşabilirsiniz.