Ziraat Fakültemizde Görev Değişimi

Ziraat Fakültemizde Görev Değişimi

•  21 Ocak 2020 Salı

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Mehmet Ali Sakin, dekanlık görevini Prof. Dr. Rüstem Cangi’ye devretti. Ziraat Fakültesi Dekanlık makam odasında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Onur Saraçoğlu, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Yağcı da katıldı. Ziraat Fakültesine atanan Prof. Dr. Rüstem Cangi, Prof. Dr. Mehmet Ali Sakin’e fakülteye yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.